Τρόποι Αποστολής

Τρόπος Αποστολής (Για Ελλάδα) 
Όλες οι αποστολές μέχρι 14kg γίνονται μέσω των ταχυμεταφορών ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική. Για βαρύτερες παραγγελίες χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρίες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Κόστος Αποστολής (Για Ελλάδα)
 
Το κόστος αποστολής είναι 3,90€. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πολύ ογκώδης υπάρχει πιθανότητα να περιληφθούν επιπλέον κόστη για την αποστολή της για τα οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως τηλεφωνικά πριν την αποστολή. 

Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50€.

Χρόνος Αποστολής 
Ο χρόνος αποστολής συνήθως είναι 1-3 εργάσιμες. Η παραγγελίες συνήθως έρχονται νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο παράδοσης, αλλά εμείς ορίζουμε αυτό το χρονικό περιθώριο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα καθυστερήσουμε την παραγγελία σας. 

Περιορισμός Ευθύνης
Όταν ολοκληρώνετε μια παραγγελία πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και η μέρα που το πακέτο παραλαμβάνεται από τον courier. Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν και η besties.gr δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη μεταφορική εταιρία, από απεργίες ή διαδηλώσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής.

Επίσης, η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών της μεταφορικής υπηρεσίας, βλάβης του εξοπλισμού, ασθένειας κ.λ.π. 

Η ευθύνη της besties.gr περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της στον courier για την αποστολή. Η besties.gr δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της μεταφορικής εταιρίας. Οι ημερομηνίες άφιξης της παραγγελίας σας υπολογίζονται προσθέτοντας τον χρόνο της εκτύπωσης και αποστολής. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να έχετε το προϊόν σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας και μπορούν να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του site στην αντίστοιχη ενότητα.